Så stylar du fina och enkla vardagsfrisyrer

En lite roligare och mer stylad frisyr kan piffa upp vilken grå måndag som helst. Att de dessutom är snabba och enkla att göra är ett plus i kanten. Med bra hårtofsar, hårnålar och lite torrschampo kommer du väldigt långt. Om du har kort hår kan du även köpa avtagbart löshår för att kunna göra lite längre flätor och liknande.

Flätor är perfekt till jeans och t-shirt

En snygg in- eller utbakad fläta är alltid snyggt och funkar till vilken vardagsoutfit som helst. Det är speciellt en bra kombo ihop med ett par tighta jeans och en snygg topp. Behöver du även inspiration till din outfit så har NA-KD en uppsjö av jeans som kommer passa perfekt till din frisyr. De är modemedvetna och har bra priser vilket är ett stort plus. Oavsett din budget kan du hitta ett par jeans som passar dig perfekt.

När det kommer till själva flätan kan du välja mellan en utbakad eller en inbakad variant. Du kan göra det på dig själv om du bara tränar lite. För att göra en inbakad fläta ska du dela upp ditt hår i tre partier och börja fläta som vanligt. Sedan fyller du på med ett litet parti för varje gång. Om du inte vill fläta hela ditt hår kan du välja att endast göra en inbakad fläta i luggen. En utbakad fläta fungerar på samma sätt med skillnaden att du trär varje parti underifrån istället för över. Ett tips är att använda genomskinliga snoddar att fästa med för att det ska se lite snyggare ut.

Gör enkla lockar

Ett annat bra tips till vardags är enkla lockar som får håret att se ut som att du har spenderat en hel dag på stranden. Denna frisyr kan du fixa snabbt och enkelt med hjälp av en locktång och lite hårspray. Vill du att lockarna ska hålla i ytterligare några dagar kan du sova med fläta. De brukar faktiskt vara ännu snyggare dagen efter om du gör på detta sättet.

Välj en snygg accessoar

Om tiden är knapp och du inte hinner locka eller fläta kan du satsa på en snygg accessoar. 90-tals klassikern diadem har gjort en comeback under de sista åren och piffar upp en vanlig frisyr. Du kan antingen välja att ha håret utsläppt eller i en tofs bakom. Du kan också bara sätta upp håret i en tofs men välja en lite roligare snodd. Så kallade scrunchies är en annan gammal klassiker som vi sett mer och mer av den senaste tiden.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*