Föryngra huden och håret

Om du har börjat se ålderstecken på din hud och hår har du landat på rätt plats. Ett av de tydligaste tecknen på åldrande syns på huden och håret, inte minst av mörka ringa under ögonen och grått stripigt hår. Dock är det aldrig för sent att börja vidta åtgärder för att bromsa ålderstecknen och till och med föryngras. Genom att ta hand om din hälsa och vidta åtgärder kommer du att få glänsande hår, strålande hud och starka naglar. En positiv sidoeffekt är att det också ökar din allmänna hälsa, ditt självförtroende och välbefinnande.

Enkla tips som håller huden och håret friskt

Du behöver inte vara orolig om du tror att det är dyrt eller svårt. Den goda nyheten är att det finns enkla åtgärder du kan vidta redan nu för att få frisk hud och hår. Enklast av allt är att köpa ett vårdande och stärkande serum med retinol. Se på den fantastiska produkten Verso super facial serum från Verso Skincare som återställer och stärker huden. Det är mycket kraftfullt då det är åtta gånger mer effektivt än vanliga varianter av retinol. Vad är hemligheten bakom produktens åldersförebyggande effekter? Svaret är att det beror på den höga koncentrationen av Retinol som stärker hudcellernas kvalitet, struktur och förmåga att reducera fina linjer och missfärgning. Den passar dessutom för de flesta hudtyper som blandad, torr, mogen och fet.

Du kan använda Verso super facial serum varje morgon och kväll, alternativt endast en gång per dag på morgonen eller på kvällen. Applicera krämen på din rengjorda hud i ansiktet och på halsen. Förutom att använda denna produkt kan du följa dessa tips för att hålla huden och håret friskt:

  • Äta nyttig och näringsrik mat.
  • Hålla dig hydratiserad och dricka tillräckligt med vatten.
  • Begränsa din exponering för ultraviolett strålning.
  • Minska stressen och slappna av.
  • Äta kosttillskott.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*