Så får du tjockare hår

Drömmer du om ett hår som är mycket fylligare och tjockare? Då kan vi glatt informera om att det finns riktigt bra lösningar på problemet och det inkluderar inte några extensions som kostar mycket pengar. Hårförlängningar är ett utmärkt alternativ för den som vill få tjockare hår så snabbt som möjligt, t.ex. inför ett bröllop eller en tillställning, men extensions sliter också väldigt mycket på det egna håret.

Genom naturliga metoder kan du öka hårets tjocklek och få det att växa snabbare. Det enda som krävs är att du använder dig av våra fyra enkla steg! Observera att vid kraftiga eller svåra håravfall kan du behöva andra metoder för att få tillbaka hårväxten. Hos ak.se i Stockholm kan du få hjälp med att boka in konsultationer och behandlingar för hårtransplantation såväl som PRP-behandlingar.

Guide till naturligt tjockare hår

Vad är det då man ska göra för att få ett tjockare hårsvall? Vi har lösningen!

Öka blodcirkulationen

Att blodcirkulationen är aktiv är viktigt för att ditt hår ska få de bästa förutsättningarna. När du ökar din blodcirkulation i hårbotten får håret optimala förhållanden för att bli mer hälsosamt och växa snabbare. Här kan du med fördel använda dig av en olja som är framtagen för ändamålet. Oljan masseras in och får sedan verka för förbättrad mikrocirkulation.

Ett rent hår kan växa bättre

Visste du att smuts och gamla rester från hårprodukter kan hindra ditt hår från att växa som det ska. Dessa rester bildar en hinna som gör att hårväxten försämras mycket. Genom att rengöra hårbotten på djupet kan du se till att få en skonsam rengöring och ett tjockare hår. Var dock försiktig med att välja billiga djuprengörande schampon, eftersom dessa har en tendens att torka ut hårbotten istället.

Stärk håret inifrån

Att använda sig av bra och rengörande schampon och oljor är ett perfekt förstasteg, men för att ditt hår ska få den näring som behövs bör du också tänka på vad du stoppar i dig. Ditt hår behöver vitaminer och mineraler för att växa. Har du svårt att få i dig detta via kost är kosttillskott som Biotin ett mycket bra alternativ. Biotin sägs inte bara stimulera hårväxten, utan ger dig också mycket starkare och friskare naglar och hud.

Använd inpackning

Ett hår som är välvårdat har bättre förutsättningar för att växa, men välvårdat hår kan också upplevas som mycket tjockare. Genom att stärka dina hårstrån hela vägen ut till topparna minskar du risken för att de bryts och går sönder. Satsa på en bra inpackning som innehåller proteiner. Olaplex har blivit ett självklart val för många människor såväl som frisörer.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*