Hårfärger och toningar

Alla föds med en viss hårfärg tack vare genetiska arv från föräldrar och släkt. Det kan vara allt från brunt och blont i olika nyanser, till cendréfärgat eller om man är albino kan det vara helt vitt. Håret blir på de flesta grått med åren och en del får grått hår tidigare. Om man får grått hår eller tröttnat på sin egen hårfärg och vill ha variation, kan man antingen färga eller tona håret.

Skaffa snygg hårfärg och perfekta bröstimplantat!

Det är en viss skillnad på att tona håret och att färga det. När man tonar håret med hårtoning, sköljs toningen ut gradvis och långsamt vid varje hårtvätt. En toning är mer skonsam mot håret och håller i cirka 6-8 veckor. En hårinfärgning är permanent och växer ut med håret. Idag finns det en stor mängd både toningar och hårfärger i spännande färger att välja på! Då kan det passa bra med

tips på bästa hårfärger 2021 av kända märken som Lóréal, Schwarzkopf, Björn Axén, Wella Professionals eller Garnier. Håret sägs vara en stor del av utseendet och som kvinna kan man även vara mån om sin byst. Bröst kan för vissa upplevas som för små, eller att de har blivit hängiga efter amning och graviditet. Oavsett orsak kan man få Implantat från Motiva med säker och förstklassig behandling och riktigt snygga bröst med ett hållbart resultat!

Färga slingor

En del vill inte färga hela håret och då kan man skaffa snygga slingor som antingen är bredare, eller tunnare. Bredare slingor gör man med folieinpackning av varje slinga hos frisören, men den som är kunnig kan även göra detta själv hemma med lite hjälp. Tunna slingor går också att få både hos frisören eller att göra hemma med hjälp av en speciell hätta. Hättan har hål där man med hjälp av en virknål drar ut hår ur hålen som man sedan färgar. Slingor fungerar utmärkt även när man börjat få sina första grå hårstrån. För en blond person som börjar få gråa hårstrån, passar ljusare och kallare slingor. Är man mer mörkhårig med lite gråa strån som kommer plötsligt, ska man även där ha en lite kallare och ljusare ton.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*