Uppsättningar när du har dåligt med tid

Känner du att du vill sätta upp håret men att tiden inte finns till? Det finns flera uppsättningar som både är snygga och snabba att fixa till. Här kommer våra bästa tips på hur du löser det på bästa sätt.

Detta är en uppsättning som passar perfekt en varm sommardag. Allt du behöver göra är att tupera ditt hår längst in och samla ihop det till en lös och ledig hästsvans. Istället för att använda dig av vanlig hårsnodd använder du en rosett istället. Knyt ihop och sedan är du redo för vad du nu än ska göra. Här kan du så klart matcha rosettbandet till resten av det som du har på dig.

Har du inte tid att göra dig i ordning efter duschen? Allt du behöver göra i dessa tillfällen är att samla ihop håret i en fläta. När håret är torrt är det bara att släppa ut det. Nu har du snygga och naturliga lockar som passar lika bra till vardag som till fest.

Accessoarer är verkligen din räddare i nöden när du har bråttom och här finns det flera olika alternativ. En scarf behöver inte nödvändigtvis hänga runt halsen utan passar lika bra i håret. Om du söker runt hittar du flera olika uppsättningar som du kan testa på. En lite enklare variant är att satsa på ett snyggt diadem, och ja det är faktiskt på modet igen.

En slarvig uppsättning kan vara lika snygg som en genomtänkt sådan. Samla ditt hår i en boll bak på huvudet och fäst med ett spänne eller tofs. Det gör inget om det sticker ut lite slingor här och var, det är just det som är charmen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*