Matcha din makeup till frisyren

Många lägger ner mycket tid på att hitta rätt frisyr som passar deras ansiktsform och som tar lagom mycket tid att underhålla. Men för helhetsintrycket är det inte bara frisyren som är viktig. Att ha snygga kläder som passar till frisyren och en välgjord makeup är också nödvändiga delar för att skapa en sammanhållen stil.

Genom att lägga en makeup med skönhetsprodukter från Loreal kan du enkelt matcha din frisyr. Loreal erbjuder True Match Foundation som kommer i en lång rad nyanser, vilket gör att du kan hitta precis den färg som passar dig bäst. Här kan du också köpa exempelvis Volume Million Lashes som drar uppmärksamheten till dina ögon och utgör ett vackert komplement till din frisyr.

Makeup till frisyren

Om du väljer en mer avslappnad frisyr kan du komplettera den med en naturlig och klassisk makeup. En ljus skugga läggs på ögonlocket och täcks sedan med en svartare skugga. Med mjuka toningar och genom att undvika skarpa kanter skapar du en mjuk look som passar till de vågiga lockarna.

Det går förstås att matcha frisyren till din makeup i stället. Utgå från en makeupstil som passar dig och lägg till en frisyr som verkligen lyfter fram den stil du skapat. Det finns många olika makeupstilar du kan välja mellan. En osynlig makeup där huden syns medan sminket är mer sparsmakat matchas väl med bakåtstruket hår i en fläta som lyfter fram din naturliga skönhet. Många tycker om att ha en dramatisk färg på läppstiftet, och med knallröda läppar passar det bra med utsläppt hår i stora lockar. När ögonfransarna får stå i centrum kan du matcha med stora örhängen och en stram knut i nacken, vilket också lyfter fram dina kindben på ett effektivt sätt.

Du behöver inte klippa håret kort efter att du fyllt femtio, frisyren bestäms inte av din ålder. För att enklare applicera din makeup kan du peela bort döda hudceller. Ett klokt sätt att spara tid på din vardagsmakeup är att färga ögonfransarna i en nyans som passar bra till din hårfärg. Även ögonbrynen kan färgas om du önskar det.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*