Annorlunda frisyrer

Hår och frisyrer är ett enkelt sätt att uttrycka sig och du kan verkligen stå ut i mängden med en annorlunda frisyr. Något så enkelt som en ny färg kan göra stor skillnad. Om du söker på annorlunda frisyrer kommer du hitta massvis av inspiration. Kanske blir du sugen på att testa något själv.

Du behöver inte alltid klippa dig, ibland räcker det med att färga håret. Vill du ha något annorlunda kan du satsa på en färg som blått eller grönt. Vill du inte färga hela håret kan du börja med ett par slingor. Här gör du också bäst i att använda en toning som går ut efter ett visst antal tvättar. Blir du nöjd med resultatet kan du använda en permanent färg nästa gång.

Något annat som är väldigt populärt är att raka vissa delar av huvudet. Du kan till exempel raka ena sidan och ha långt hår på den andra. Det är en väldigt häftig och cool look som passar dig med en lite tuffare stil. Vill du sticka ut ännu mer kan du raka ett visst mönster.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*