Uppsättningar med löshår

Har du lite kortare eller väldigt tunt hår kan det vara svårt att få till en fin uppsättning. Lösningen på detta heter löshår. Om du inte vill göra en permanent hårförlängning kan du köpa så kallade clip ons. Det är väldigt skonsamt och enkelt att sätta i. Normalt består ett sådant paket av sju delar som du sätter fast i håret. Du kan behöva hjälp med bakdelen för att se så den hamnar rätt. Lägg lite av ditt egna hår över spännena för en mer naturlig look. Detta är löshår som du tar ut när du duschar och sover. Dock rekommenderas det inte att du använder det varje dag i flera månader.

När du väl har löshåret i kan du egentligen göra vad som helst. Det är det som är så roligt med uppsättningar och löshår. Valmöjligheterna blir oändliga och du kan göra snygga flätor eller en stramare uppsättning. Dagens löshår är av väldigt bra kvalitet och går att locka och platta precis som ditt eget hår. De flesta går även att färga om du skulle vilja det. Det är bara att sätta igång och experimentera.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*