Flätor

Flätor har alltid varit väldigt populära inom frisyrer och det finns säkerligen många anledningar till detta. Vi tror det beror på att du kan göra väldigt feminina frisyrer plus att det blir väldigt vackert. Det finns en uppsjö av olika flätor som du kan göra, allt från en klassisk till fiskbensfläta. Några av dem är väldigt enkla att göra på egen hand, andra kan du behöva hjälp med. Som med allting annat handlar det här om att övning ger färdighet. Här tipsar vi om några roliga frisyrer med flätor.

När du gör denna typ av fläta börjar du med att dela in håret i tre små delar. Du flätar sedan som vanligt med undantaget att du lägger till lite hår varje gång. Resultatet blir att flätan ser inbakad ut i håret. Båda dessa använder samma teknik och ser snarlika ut.

Denna fläta får ditt hår att se ut lite som ett rep och det är dessutom en av de lättaste du kan göra. Lägg allt hår på ena sidan och dela upp det i två sektioner. Snurra håret om vartannat och sätt upp i en tofs.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*