Dra ut färg med C-vitaminmetoden

Vi har alla varit med om att vi har färgat vårt hår, men resultat blev inte riktigt som förväntat. Färgen blev inte som den såg ut på förpackningen eller så gjorde frisören färgen alldeles för mörk. Att vara missnöjd med sitt hår kan kännas jobbigt, speciellt för den som lägger mycket fokus på sin frisyr och sitt utseende.

Du bör dock inte oroa dig. Det finns enkla knep som du kan ta till för att ljusa upp ditt hår några nyanser eller för att dra ur gammal färg innan det är dags att färga på nytt. Metoden kan användas i det egna hemmet så väl som hos frisörer. Om du är intresserad av att starta upp en egen frisörsalong kan du använda dig av https://www.capcito.com/sv för ett företagslån.

C-vitaminmetoden

C-vitaminmetoden går ut på att du, med hjälp av c-vitaminbrustabletter drar ur färgen ur ditt hår. Det enda som krävs är att du krossar 5-10 C-vitamintabletter och blandar dessa i en stor skål tillsammans med en klick schampo. Ta en stor skål. Det kommer att löddra ordentligt. Skummet applicerar du sedan i hela håret och låter verka så länge som möjligt. Gärna 2 timmar. Skölj sedan ur och upprepa behandlingen om du inte är nöjd eller om du helt enkelt vill få ett ljusare resultat. Klart!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*