Sätta i löshår

Att sätta i löshår, för en dag eller mer permanent, förändrar verkligen en look. Du som har kort hår får en chans att ha en lång frisyr, medan du som redan har långt hår får tjockare sådant. Det finns flera olika typer av löshår och det kan kännas som en djungel att hitta rätt. De två största kraven brukar vara att det ska se naturligt ut och att det inte ska slita allt för mycket på det egna håret.

Om du bara vill ha löshår någon enstaka gång så är det bäst att satsa på så kallade clip ons. Detta är löshår som du sätter fast med ett vanligt spänne och tar ut när du vill ha loss dem. Perfekt om du bara vill vara lite extra fin till en fest eller liknande. Dessa går att köpa på flera webbutiker och är även ett billigare alternativ än annat löshår.

En annan populär metod är att tejpa löshåret. Detta kan göras av en salong eller hemma hos någon. Fördelen med detta är att det sliter nästan inte alls på håret och de är dessutom enkla att ta ut. Det är att rekommendera för dig som har väldigt tunt hår.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*