Olika sorters värmeskydd

Är du en av dem som ofta stylar ditt hår så är det väldigt viktigt att du använder värmeskydd. Det är faktiskt värmestyling som sliter allra mest på vårt hår. Om du hoppar över skydd kommer du snart märka att håret blir slitet och livlöst. En värmeskyddande produkt fungerar genom att det lägger sig som ett skyddande lager runt hårstråna. Du bör applicera det både innan du ska föna ditt hår och när du ska använda platt- eller locktång. Det finns flera olika varianter att välja mellan och dessa tänkte vi ta en lite närmare titt på här.

Spray är en av de vanligaste formerna och finns hos flera kända tillverkare. Genom att använda en sådan spray kommer ditt hår även att torka fortare. Du sprayar i fuktigt hår innan du fönar, sedan använder du hårfönen för att få håret torrt. Se till att du sprayar i hela håret och inte enbart topparna.

Det finns även olika tuber och serum som du kan använda. Dessa har oftast flera effekter, både värmeskydd och vårdande sådana. Dessa kan användas på lite olika sätt så läs instruktionerna på den produkt det gäller.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*