Uppsättningar för bröllop och fest

Ett bröllop eller en stor fest är väldigt speciellt av många anledningar. Vi lägger ner mycket tid på hur vi ska se ut och vad vi ska ha på oss. Detta är ett perfekt tillfälle att satsa på en lite mer genomtänkt och annorlunda uppsättning som får alla blickarna till sig. Du kan antingen boka tid hos en frisör och be dem hjälpa dig, eller så kanske du har någon duktig kompis som kan göra detsamma?

Det första som du bör bestämma är om du ska håret helt uppsatt eller bara delvis. Ett helt uppsatt hår ger ett väldigt elegant uttryck medan en halv uppsättning är lite mer ledigt. Det finns inget rätt och fel här utan du får själv välja vad du föredrar. Kolla gärna på lite bilder och se om du hittar något som faller dig i smaken.

Den klassiska heluppsättningen innebär att du delar in ditt hår i slingor och samlar den där bak i en knut eller boll. Du kan till exempel locka håret innan och få en mer romantisk uppsättning. Denna uppsättning blir sedan komplett om du avslutar med ett vackert spänne. Vill du ta det ett steg längre kan du linda in ett hårband i själva knuten, perfekt till en sommarfest eller liknande.

Den andra varianten är att ha en halv uppsättning, vilket oftast innebär toppen av håret. Den nedre delen får vara utsläppt eller i en enkel tofs. Om du vill ha en mer feminin uppsättning kan du locka den nedre delen av håret. Den översta delen kan bli uppsatt i en flätad boll eller något liknande. Här är det faktiskt bara fantasin som sätter gränser.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*