Hästsvansen

Hästsvansen är förmodligen en uppsättning som alla känner till. Det är kanske den första uppsättning som du lärde dig att göra själv. Det är inte så konstigt då den är otroligt enkel. Men bara för att den är enkel behöver den inte vara tråkig. En hästsvans kan med accessoarer fungera i alla lägen. Det är inte bara en vardagsgrej när vi inte har tid att fixa håret på annat sätt. Bara att göra hästsvansen lite slarvig kan ge ett helt annat intryck. Använd en plattång eller locktång innan du sätter upp håret för en annorlunda effekt.

Ett väldigt enkelt stilknep är att tupera håret innan du sätter upp håret i en tofs. Det gör att den blir fluffigare och ser mer fyllig ut. Det är dessutom enkelt och tar inte alls lång tid att göra. Vill du göra dig extra fin kan du även dekorera din hästsvans med något trevligt spänne eller liknande. Varför inte sätta i en blomma till midsommarfesten? Eller sätta i ett vackert band som gör att frisyren känns lite roligare. Möjligheterna är oändliga när det kommer till denna klassiker som alltid håller.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*